Tantraseksiseuraa netistä – eli onko tantraseksi mahdollista uuden kumppanin kanssa?

Edellisessä postauksessa kirjoitin hieman tantrismista ja tantraseksistä. Kirjoitukseni pointti oli suurinpiirtein seuraavanlainen: tantraseksi voi parhaimmillaan olla monikymmenkertaisesti parempaa verrattuna tavalliseen seksiin, mutta tämä johtuu paljon perustavammasta seikasta. Nimittäin siitä, että oppii tuntemaan itsensä radikaalisti eri tavalla, oppii tuntemaan itsensä koko universumina ja samalla kokee aivan erityisen yhteyden seksikumppaniin.

Periaatteessa siis koko pointti on siinä, että seksikumppaneiden välillä vallitsee syvä luottamus. Siitä herääkin kysymys, että voiko tämänlaista luottamussuhdetta syntyä satunnaisen seksikumppanin kanssa?

Olen harrastanut netistä seuran hakemista varsin paljon ja todennut sen hyväksi tavaksi tutustua uusiin ihmisiin. Mikäi olen halunnut hankkia hieman rohkeampaa seuraa esimerkiksi juuri tantraseksiin, olen yleensä käyttänyt seuran hakemiseen sexpartner.fi sivustoa. Kun ensimmäisiä kertoja yritin löytää seuraa tantraseksiin, en oikein millään onnistunut. Mutta kun sivusto tuli tutuksi ja hieman perehdyin myös erilaisiin sivustoihin, joilta saa ohjeita seksiseuran hankkimiseen, niin aloin onnistua yrityksissäni. Tämä kuitenkin ajoi minut siihen tilanteeseen, jossa en vielä ikinä ennen ole ollut. Seksipartnerini oli minulle täysin vieras henkilö, jota en ollut ikinä ennen nähnyt kuin kuvissa. Aluksi koin tämän todella haastavana ja ajattelin jopa, että tantraseksi ei ole edes mahdollista tämänlaisessa tilanteessa. Ensimmäinen sessio meni heikosti, eikä partnerikaan oikein auttanut asiaa.

Jälkeenpäin session tapahtumat pyörivät mielessäni monen päivän ajan, enkä saanut ajatuksiltani oikein rauhaa pitkään aikaan. Olin jo päätymässä siihen, että sexpartner.fiin kaltaiset sivustot sopivat vain ns. tavallisen seksiseuran hakijoille, jotka eivät vaadi seksiltä mitään ”erikoista” vaan ihan perusjutut riittävät. Sitten kuitenkin tulin varsin toisiin ajatuksiin. Tajusin tehneeni suuren virheen session aikana: olin laittanut liikaa odotuksia vastapuolelle, jotka sitten jäivät täyttymättä. Tantrismissa on kuitenkin kyse vain siitä, että itse pystyy olemaan avoimena universumille ja pyrkiä kytkeytymään tähän mahdollisimman intiimisti. Minun ajatusmallini oli ollut tilanteessa aivan väärä, eikä se ollut antanut minulle tilaa onnistua. Nyt olenkin miettinyt, että annan tälle uuden mahdollisuuden ja hankin itselleni seuraa netistä uudemman kerran. Mikäli sinua kiinnostaa lukea asiasta enemmän, niin suosittelen tätä sivustoa, jolla on paljon vinkkejä seksiseuran etsimiseen: paivakahvit.net