Lähde: Flickr

Pilalle menneet panotreffit

Tällä kertaa blogissa kirjoittaa Raimo, joka lähestyi minua sähköpostilla. Tarina oli sen verran kiinnostava, että päätin julkaista sen blogissani. Kuvan lähde: flickr.

Minulle on kerrottu netissä, että sieltä saisi helposti pillua. On näytetty valokuvia naisista, joilla on ajellut pillut, vähän tai ei yhtään kainalokarvoja ja kivat vaatteet. Naisilla oli nätit sääret ja hauskoja nimiä. Ja ne kaikki asuivat kahden kilometrin päässä minusta. Järkkää panotreffit, kehotettiin. Mutta en minä kehdannut. Kuusikymppisellä aikamiehellä on teinipojan halut mutta papparaisen swägä. En vaan uskaltanut.

Jännästi kun muutin hetkeksi pois Porista ja olin työkomennuksella Jämsässä Pekan ja Ismon kanssa, niin naiset nimeltä Anastasia ja Maija03 seurasivat minua. He olivat taas vain kahden kilometrin päässä minusta, ja ilmeisesti heilläkin oli mielessä panotreffien järjestäminen. Minulla alkoi heti hälytyskellot soimaan, eihän tämä normaalia ole. Saisin nimittäin saletisti kohta pillua, eihän akat ihan tuosta vaan lähde isännän perään kiertämään maata!

Tee tunnus palveluumme. Mikä vitun tunnus. Siskoltani Seijalta joululahjaksi saamani Samsuiq-puhelin oli omiin raudoittajankäsiini vähän pieni, mutta kuvittelin kuitenkin painaneeni oikeaa kohtaa ruudulla. Eli Maija03:n naamaa. Mutta tänne minä sitten jouduin. No tehdään tunnukset jos pääsen panemaan. Nyt sitten kysytään sähköpostiosoitetta. Mitä helvetin sähköpostiosoitetta! Onko se sama kuin kotiosoite. Kanttarellikatu 4. Ei kelvannut. Pekka neuvoi että anna kun minä sanelen. Oli kuulemma toimitusjohtajan ”sähköpostiosoite”. No tällä ainakin päästiin eteenpäin. Kirjoita itsestäsi. Vitut kirjoitan. Minen ole elämässäni kirjoittanut kuin nimen sotilaspassiin ja kusella lumeen nimikirjaimet. Ohita. Mutta ei tästä pääse ohi. Piti kirjoittaa. Pillua tai suihin. Tämä oli mielestäni hyvä teksti. En valehtele enkä jaarittele. Näillä samoilla opeilla olen elämässäni päässyt pitkälle.

Lisää kuva itsestäsi. Pekka auttoi taas. Sanoi ettei sinun naamalla kannata hyvää esittelytekstiä pilata joten hän etsii toisen minunnäköisen. Siihen tuli sitten jonkun kuuluisuuden, Peter Franzmannin tai vastaavan kuva. Ilmeisesti joku paikallinen hinttari, en tunnistanut kasvoja. Ei ollut Aku Korhosen karismaa eikä Uljas Kandolinin kohtalokkuutta, joten mikään iso tähti ei tämä voinut olla.

Sitten! Naisia valikoimaan. Varmuudeksi klikkailin heti kaikki naiset mitä eteen tuli. Klikkasin vahingossa myös pari miestä. Pekka vieressä nauroi että taitaa Raimo olla peräsmies. Mistä vitusta Pekka sen tiesi? 60-luvulla vietin Jefferson Airplanen ja The Doorsin kiertuemanagerin assistenttina vuosia USA:n länsirannikon homopiireissä ja elin hondurasilaisen vaatesuunnittelija Miguelin kanssa, mutta kuvittelin, ettei Pekka tietäisi tästä. No ihan sama. Löytyihän se Maija03! Kysyin että haluaako hän antaa pillua. ”Hi Raimo! Minä olla <syntax error> juuri nyt ja haluan sinä.” ”Hei Maija03! Tavataanko paikallisessa tunnin päästä”, kirjoitin takaisin. ”Hi Raimo! Please osta more tokens to puhua minulle”. Maija03 esitti vaikeaa, mutta en antanut sen hämätä. ”Lähden nyt, tavataan tunnin päästä”.

Tiesin että Jämsä on hipsterkaupunki mutta olihan tämä paikallinen juottola jotenkin todella överi verrattuna Porin reiluihin baareihin. Miehillä oli oikein oma vessa eikä kadulle kusemista katsottu hyvällä. Ihme kermaperseilyä! Maija03 ei ollut vielä ehtinyt paikalle, joten porilaiseen tapaan tilasin oluen ja viskin sekä löin lähintä mieshenkilöä ja virtsasin housuuni. Juottolassa oli biljardipyötä ja mietin, että mahtaako Maija olla bilisnaisia, sellaisista minä tykkään. Voitaisiin ottaa peli ennen nussimista. Samassa jokin suhahti suoraan naamaani.

Seuraava muistikuva minulla on seuraavan päivän illasta. Maija makasi raukeana rintani päällä ja kiusoitteli minua vetelemällä rintakarvojani siroilla sormillaan. Läpsäisin häntä leikkisästi takapuolelle. Kyselin, miten panotreffimme olivat menneet, kun en muistanut itse koko illasta mitään. Maija kuvaili, miten hän oli seurannut minua etäältä jo kauan ja päätti iskeä, kun olin työkomennuksella kaukana kotoa. Hän baarissa minut nähdessään hypännyt hajareisin naamani päälle ja olimme kuulemma rakastelleet biljardipöydällä kiihkeästi. Kysyin että oli Maija biljardinaisia. Sanoi vihaavansa peliä. Vitun huora! En suosittele panotreffejä kenellekään.

Raimo 62v

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *